GRATIS VERZENDING VANAF €75,- BINNEN NEDERLAND

Home » Retour

RETOUR

 

KOOP ONLINE

U kunt uw artikel binnen 14 dagen na ontvangst ruilen/retourneren. Laat ons vooraf per e-mail info@nrsfashion.com weten dat u wilt ruilen/retourneren waarin u uw ordernummer en de artikelen die u wilt ruilen of retourneren vermeldt. U retourneert uw artikel op eigen kosten in de originele verpakking.

Wanneer u uw retourzending hebt geretourneerd, bewaar dan ALTIJD uw Track&Trace totdat uw retour bij ons is verwerkt. Indien uw retour in goede orde is ontvangen, krijgt u het aankoopbedrag (excl verzendkosten) binnen 14 werkdagen na ontvangst teruggestort op de rekening waarmee betaald is. 

Online bestellingen kunnen terug gestuurd worden naar het retouradres: Kreitenmolenstraat 25F, 5071BA Udenhout. 

Wilt u liever zelf uw retourbestellingen komen brengen op het retouradres? Dan kunt u ons een bericht sturen via WhatsApp ‪+31 639826757‬ voor een afspraak. 

nrsfashion is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten. 

RETOURVOORWAARDEN

De kosten van retourzending zijn voor de klant. Het artikel mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn. De labels dienen aan het artikel bevestigd te zijn.

Het op een hygiënische manier passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Wij raden u daarom aan de schoenen op zachte oppervlakken (bijv. tapijt) te passen en uit te proberen. Indien u het artikel wilt retourneren, zorg ervoor dat u het artikel niet vies maakt, in de originele staat en in de originele verpakking naar ons terugstuurt.

Retourneringen die niet aan deze eisen voldoen of pakketjes die buiten de 14-dagen termijn worden opgestuurd zullen teruggestuurd worden naar de klant. De gemaakte kosten voor het terugzenden zijn voor de koper. Controleer dus zelf altijd of u binnen de 14-dagen retourtermijn zit.

AFGEPRIJSDE ARTIKELEN KUNNEN NIET GERETOURNEERD/GERUILD WORDEN!